Odenslunds 4H
Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Mer info? Klicka här
 

Katterna

På gården kan du få träffa på stallkatterna Otto och Lilleman!
De är oftast ute på promenader, och är dom inte det så tycker de bäst om att ligga
i stallet och lata sig, eller sträcka ut sig i solen på en bänk utanför stallet.


Otto kom till oss av en ren slump! Han dök upp på gården en dag i februari 2011 och bestämde sig för att flytta in. Han älskar att vara med människor, busa eller gosa, det bestämmer du! Otto är en hankatt som är svart och lite vit, han är troligtvis född hösten 2010.

Otto har också en egen fadder! Stort tack till Anna-Lena Nilsson som är månadsfadder åt Otto sedan mars 2011.


Lilleman flyttade hit sommaren 2012 och är en stilig, hårfager latmask. Det bästa han vet är att kura ihop sig i en varm vrå eller sträcka ut sig i solen och bara njuta! Trots detta säger han inte nej till lite bus då och då. Han är kelsjuk, och verkar trivas bra bland alla människor och djur på gården. Lilleman är långhårig, brun och svart-randig med vitt bröst och vita tassar, född våren 2011. Lilleman har en helårsfadder som heter Birgitta Johansson. Stort tack till henne

Utdrag ur galleriet Katterna

Klicka hr fr att kommentera och se fler bilder!

Innehåll © Odenslunds 4H | Kontakt: kontoret@odenslunds4h.se