Odenslunds 4H
Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Mer info? Klicka här
 

Vanliga frågor

Det händer att våra besökare ställer frågor om djuren och verksamheten. Vissa frågor är vanligare än andra, och på den här sidan besvarar vi några av de vanligaste.

Får man klappa djuren?

Javisst, kommer de fram till staketet får man hemskt gärna klappa. Man får även gå in till vissa av djuren, men då måste någon i personalen följa med.

Får man mata djuren?

Nej, det är förbjudet att mata djuren. Detta beror på att de kan få den fula ovanan att bitas, då de snabbt kan börja tro att alla som sticker fram handen har något ätbart. En annan anledning är att även om det sker med goda avsikter kan någon råka ge djuren något de inte tål, vilket kan medfölja att de blir sjuka. Detta gäller även gräs!

Kostar det något att besöka gården?

Nej, att besöka oss är helt kostnadsfritt! Vi vill att gården ska vara öppen för alla och att alla ska kunna besöka oss.

Har ni öppet året runt?

Ja, vår gård är öppen sommar som vinter, och vi har även verksamhet året runt. Exempel på verksamhet kan vara ridgrupper, djurskötsel eller barnkalas.


Har ni några fler frågor om gården, djuren eller verksamheten kan ni skicka mail, ringa eller besöka oss för att få reda på mer.

Innehåll © Odenslunds 4H | Kontakt: kontoret@odenslunds4h.se